AUDIO

Hieronder staan enkele voorbeelden van de circa honderd eigen nummers die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt.

“Onbereikbaar”

Een man komt de vrouw van zijn dromen tegen. Zij is echter onbereikbaar voor hem.

Marié Digby

Een van mijn weinige Engelstalige liedjes. Geschreven in 2010 over een toen nog zeer jonge, veelbelovende muzikante die prachtige covers plaatste op YouTube, Inmiddels is zij een in Amerika bekende artiest.

Moe, murw en mechanisch

Een man ziet na twee jaar zijn ex-geliefde terug. Over het verlies van haar is hij nooit heen gekomen. Zal hij daarin moeten berusten, of krijgt hij een tweede kans?

Afgeserveerd

Een man is de dupe geworden van tegenstrijdig gedrag van een vrouw. In haar wispelturigheid heeft zij hem volkomen onverwacht genadeloos afgeserveerd.

Al mijn (rond de honderd!) eigen nummers zijn te beluisteren op de site https://www.soundclick.com/hanswitjes .

Eigen cd

In januari 2016 heb ik een cd uitgebracht met de titel “Situaties rond relaties”. Hierop staan zeven zelfgeschreven Nederlandstalige luisterliedjes met betrekking tot genoemd veelbeschreven en bezongen thema.

Op zaterdagmiddag 20 februari 2016 heb ik de cd onder grote belangstelling gepresenteerd in café “Het Moment” in Huissen. De hieronder geplaatste video, waarin korte fragmenten van de liedjes met mijn toelichting daarbij te horen zijn, geeft een aardige indruk van de bijeenkomst en de inhoud van de cd. Hij kostte € 7,50 zonder en € 11,00 met verzendkosten en is (nog steeds) te verkrijgen via mailadres hanswitjes49@gmail.com. In verband met het tijdsverloop vraag ik er nu nog slechts € 5,00 respectievelijk € 7,50 voor.

mm